Chill

Jourhemmet blev så i kär med Chill, att han få stanna kvar och mysa oändligt i sitt föralltid-hem!

Chill är en lekfull katt, som älskar snören och att få jaga och fånga. Han leker mer än gärna med leksaker och kan leka själv. När han sover så sover han djupt och det kan vara svårt att väcka honom, men med lite tålamod så vaknar han 😀

Han är en myskatt, hänger gärna över axeln och gosar med en. Sover gärna med en i sängen tills det blir för varmt, då blir det golvet nedanför sängen. Chill är en katt med stor personlighet, han säger till när det är något han vill. Han är pratglad och pratar gärna tillbaka när man pratar med honom.
Inomhusmiljöer kan vara lite skrämmande, särskilt saker som låter. Istället för att springa iväg( som han gjorde i början) följer han efter bland annat dammsugaren i ren nyfikenhet och kan till och med gå fram för att slå till den med tassen.

Chill kom till jourhemmet efter att ha blivit illa behandlad på ett LSSboende i flera månader. Ibland ryggar han till när någon gör hastiga rörelser men springer inte iväg. Jourhemmet föll för honom och önskade adoptera honom. De älskade hans personlighet. Det visade sig dock att Chill inte klarar av att vara ute i stadsmiljö. Han är i behov av ett lugnare utomhusliv än vad adoptivföräldrarna kan erbjuda.

Ett boende på landet skulle Chill behöva. Han har fortfarande starka revirbeteenden kvar efter kastreringen och detta kanske avtar med tiden. Han är väldigt dominant mot andra katter. Han har inga problem med nya personer, och han är uppskattad av gästerna, både äldre och yngre.

Tror du att Chill är katten för dig? Skicka dÃ¥ in din intresseanmälan!

Kan bo med barn: Ja
Kan bo med hund: Vet ej
Kan bo med katt: Nej
Inne- eller utekatt: BÃ¥de inne & ute
Personlighet: Myskatt, som behöver utomhusliv
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja
ID-märkt: Ja med chip
Försäkrad: Ja (olycksfall och veterinärvård upp till 20 000 kr)
Adoptionsavgift: 1 500 kr

*Klicka på respektive bild för att se den i större format, bilden öppnas då i en ny flik!

Future2 maj, 2024 Cherry1 maj, 2024 Pelle28 april, 2024 B2 Alice25 april, 2024